Black Friday Ledia.ro vine pe 18.11.2016
LEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Pentru info vezi : si

Black Friday pe Ledia.ro se tine pe 18.11.2016

Posted by Nicolae 03/11/2016 0 Comment(s)

black friday 2016 ledia.ro reduceri

Black Friday 2016 vine pe Ledia.ro pe data de 18.11.2016

 

Ne-am hotărât să avem reducerile pe site pentru 3 zile și în limita stocului disponibil. Avem deja stocul pregătit si cele mai bune oferte sunt deja schițate și pregătite.

Lucrăm la capacitate maximă pentru a avea totul pregătit. Pe langă descrierile de acum disponibile la produs, o să adaugăm video pentru toate produsele pe care o să le avem la reducere de Black Friday.

Ne dorim să ai o experiență plăcută de cumpărare și toate informațiile atunci când te decizi să cumperi.

Am adăugat un nou curier pentru livrare, TNT pe lângă Urget Cargus, pentru că am anticipat un volum mare de comenzi la nivel de țară și este foarte posibil ca livrările să dureze de la 2 la 7 zile , în funcție de ordinea de livrare din magazin și de ordinea de livrare a curierului.

Vom avea reduceri la toate categoriile de produse, cu prețuri începând de la doar 5 ron. Am ales să facem publice ofertele noastre pe Facebook prima dată , tocmai de aceeea vă invit să ne urmăriți pentru mai multe detalii, pagina de Facebook:  LEDIA.RO

Vă așteptăm!

Leave a Comment