5 sfaturi pentru cunparături de succes de Black Friday 2016
LEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Pentru info vezi : si

5 sfaturi pentru cumparaturi de succes de Black Friday

Posted by Nicolae 15/11/2016 0 Comment(s) Stiri LED,

black friday 2016 5 pasi pentru cumparaturi de succes

 

Black Friday se apropie! Pe 18 noiembrie celebrăm o zi cu reduceri speciale.

Dar până acolo mai sunt 3 zile pe la care le putem folosii pentru a ne pregătii pentru eveniment.

Ce scriu aici este practic tactica mea, pe care o folosesc de ani de zile și în România dar și afară când vine vorba de reduceri de genul Black Friday sau Cyber Monday.

Suntem de părere aici la Ledia.ro că ofertele trebuie să fie reale, nu am umflat prețurile în avans și nu o să facem reduceri o lună întreagă așa cum fac alte magazine online sau de retail fizice.

O zi ajunge, maxim sămbăta dacă mai avem stocuri la produse!

Dar haideți să vedem cum facem pentru a profita de prețurile bune:

 

1) Listă - faceți o listă completă cu ce aveți nevoie și puneți-le acolo în ordinea prioritățiilor.

De ce ? Ca să nu fiți distrași de prețurile sau ofertele din ziua de reduceri.Noi cei din e-commerce știm că de mediE, până să cumpere, un client verifică în 2-3 surse- minim- prețul , specificațiile tehnice , detalii sau video pe Youtube. În ziua cu reduceri nu mai aveți timp ăentru așa ceve pentru că sunteți presați de imp și de stocul mic. Riscați să cumpărați sub presiune și să nu faceți cea mai bună alegere. Am încercat să avem video pe site la toate produsele care le avem la ofertă.

 

2) Cont pe site - faceți un cont și o listă de dorințe

De ce ? În ziua cu reduceri vă logați pe site și accesați lista de dorințe pe care o aveți deja creată. Dacă produsele sunt la reducere la adăugați repede în coș și finalizați comanda. Anul trecut pagina de facebook Ledia.ro a anuțat prima ofertele. Urmărește-ne pagina și vezi acolo primul ofertele : Facebook Ledia.ro

 

3) Fii matinal - cine se scoală de dimineață cumpără mai ieftin

De ce ? Primele oferte și cele mai bune sunt la prima oră . Este normal că pe parcursul zilei magazinele să mai adauge căte o cireașă pe tort, dar ce-i mai bun se mănâncă de dimineață, înainte de micul dejun

Un alt avantaj este livrarea - noi așa facem cel puțin - pregătim comenzile în funcție de ordinea în care vin pe site ( sau telefonic) și așa le predăm și la curier. Acest lucru poate face diferența între livrare în 2 zile sau în 7 zile.  

 

4) Ai răbdare - nu comanda ce ai nevoie mâine ( sau ieri)

De ce ? Pentru că livrarea in 24 de ore, care este valabilă peste an este posibil să nu fie ușor de făcut. Anul acesta comerțul online în România a crescut frumos, ne bucurăm de tot mai mulți clienți pe site. Firmele de curierat s-au străduit și ele să aducă soluții mai bune pentru procesare și livrare. Dar și așa ne așteptăm la livrări ceva mai greoaie dat fiind volumul mare și număm mare de comenzi, factorul vreme poate influența și el livrarea. Estimăm între 2 și 5 zile!

 

5) Dă share - ajută-ne să ajungem la prietenii tăi 

De ce? Dacă ești măndru de ce ți-ai cumpărat spune-le și colegilor tăi nu ține doar pentru tine ofertele bune. Anul trecut am cumpărat o consolă Xbox după ce am primit un share de la un prieten ( gamer și el). L-am cinstit cu  un vin cald :)

Vă așteptăm pe site-ul nostru și vineri pentru mai multe oferte . O să fie cele mai mari reduceri de anul acesta și o ocazie bună pentru o vânătoare de prețuri mici la produsele cu LED.

Leave a Comment