Decorezi cu stil de Craciun cu banda led
LEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Pentru info vezi : si

Decorezi de Craciun cu stil doar cu banda led rgb

Posted by Nicolae 20/10/2016 1 Comment(s) Stiri LED,

 

decor banda led rgb pentru craciun ledia.ro

 

Decorezi cu bandă LED casa ta de Crăciun?

 

Stiu că-i un pic devreme poate spuneți dar timpul zboară și un plan bun plus o planificare din timp nepoate scăpa de surprize.

În primul rând trebuie să alegem ce fel de decor dorim și aici mă refer la interiorul casei sau la exterior / fațadă . Din experința nostră din anii trecuți 85% dintre persoane preferă să decoreze în exterior.

Căteva aspecte pe care trebuie să le avem în considerare:

  • tipul de protecție pe care trebuie să-l folosim.
  • ce fel de control avem 
  • ce fel de bandă LED alegem

 Pentru siguranța dar mai ales pentru durata de viață in cazul benzilor cu LED montate ăn exterior,   contează de gradul de protecție / impermeabilitate folosit. Recomand doar IP67/IP68. Rezistă la zăpadă, ploaie și vânt fără probleme.

În funcție de controlul si programele pe care le dorim, putem opta pentru o bandă cu LED alimentată la 12V sau la 220V. Avem peste 20 de modele de controllere de bandă LED pentru modelul alimentat la 12V. Din păcate penrtu banda alimentată la 220V, opțiunile de control sunt ceva mai limitate, maxim 2-3 modele.

În funcție de banda pe care o dorim pentru decor , avem mai mult sau mai puțin montaj de făcut. Pentru banda monocoloră avem nevoie de sursă de curent , controller bandă led monocolor  și bandă. Pentru banda LED RGB avem nevoie de sursă de curent, controller și telecomandă plus amplificatoare de semnal dacă avem lungimi mai mari de bandă cu LED.

Haideți să vedem ce opțiuni avem pentru banda led de exterior. Am stabilit că este cel mai bine să folosim cu IP67, nu mai povestim despre acest aspect.

 

faci diferenta de craciun cu decor banda led rgb

 

 

Pentru banda monocoloră preferata este banda led alb rece cu IP68 adaugăm un controller care ne ajută să obținem programe și avem instalația gata. Sub streațșna casei pentru contur, la balcoane sau de ce nu pentru a contura orice obiect special din curtea casei. Banda este rezistentă la interperii, se poate lăsa montată până la anul sau se dezmontează si se folosețte în alt proiect.

Dacă doriți să adăugați un plus de culoare atunci neaparat trebuie să alegeți banda led RGB multicoloră pentru decor. Putem alege între banda RGB simplă și cea digitală.

 

banda led rgb digitala 6803 decor craciun

 Diferența dintre cele 2 vine de la felul în care controlăm banda. La cea RGB normală putem controla toate led-urile odată iar la cele digitale grupuri de 3 sau chiar un singur LED SMD.

Montajul este similar pentru ambele dar banda digitală are un preț ceva mai ridicat. Programele și jocurile de lumini sunt net superioare.

 Banda LED RGB 5050 are un preț special pe site-ul nostru dar pe lângă asta oferim cel mai bun preț la kit-urile de bandă LED RGB. De la 5m, la 10 , 15 sau 30 de metri cu toate accesoriile incluse.

 La banda LED digitală controlăm grupuri de 3 led-uri. Pentru video complet banda LED RGB digitala 6803 accesați canalul nostru de Youtube. Modelul din video, banda led digitala 6803 LPD este cel mai vandut produs dream LED / Magic LED de pe site-ul nostru.

 

 Dacă aveți nevoie de ajutor și doriți să configurați un montaj plus un necesar de materiale, sunem bucuroși să vă răspundem la întrebări  și să găsim ce mai bună soluție pentru iluminatl decoratic de Crăciun cu LED.

 Si pentru că ai citit această postare pe blog-ul nostru vă oferim un cupon de reducere -10% pe care puteți să-l folositi pentru pentru a primii o reducere de 10% la toate produsele din categoriile de bandă LED.

upon reducere banda led rgb

1 Comment(s)

Dobras Dan:
13/12/2016, 09:55:37 PM
Reply

Buna ziua,Doresc sa confectionez 4 placute de 40x40cm pe care sa atasez benzi led cu lumina alba. 3 dintre ele se vor imbina la 90 de grade formand un U iar 1 va fi separat(aceasta doar la nevoie). Aceste placute doresc sa le folosesc pentru iluminarea unui studio foto de produs. Dimarea ar fi un avantaj. Daca se poate, doresc sa imi confectionati benzile astfel incat sa le pot atasa pe placute. Daca imi puteti confectiona tot proiectul cu atat mai bine. Va rog sa imi comunicati daca ma puteti ajuta si care ar fi costurile?Cu stima, Dan Dobras

Leave a Comment