Anul 2016 a fost excelent. 2017 o să fie și mai bun!
LEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Pentru info vezi : si

Anul 2016 a fost bun. Ce așteptăm de la 2017?

Posted by Nicolae 29/12/2016 0 Comment(s) Stiri LED,

anul 2016 a fost pentru ledia.ro bun ce asteptam de la 2017

Mai sunt doar 3 zile din acest an 2016 și după obicei,  este bine să facem un bilanț și să vedem cum a fost anul . Toți o facem, indiferent că este vorba de reușitele personale sau cele profesionale, ne revedem anul și relizările.

În primul rănd aș dorii să vă mulțumesc vouă, clienților noștri, colaboratorilor și tuturor partenerilor.

Într-un cuvânt anul 2016 a fost : EXCELENT , am plecat practic cu un proiect de la 0 si am reușit să trecem peste estimările și planurile pe care le aveam la început de an.

Anul 2016 în cifre : 

  • peste 3500 de comenzi plasate pe site și telefonic
  • din cele 3500 de comenzi am reușit să livrăm in 24 de ore peste 93% din comenzi. În perioada ianuarie- octrombrie livrarile au fost făcute în 24 de ore iar în perioada noiembrie - decembrie în 48 de ore de medie.
  • ne-au ales în proporție de 45% firme din domeniu decorațiuni interioare, amenajări , renovări, specatcole etc.
  • doar 50 de clienți ne-au refuzat coletele, lucru care ne bucură și ne confirmă faptul că în România comerțul electronic este luat în serios și magazinele se bucură de cumpărători serioși.
  • ne-am depășit cifra de afaceri estimată cu peste 20%
  • am început să colabărăm cu firme si nume importante din Spania, UK și Germania, ei se bucură de clienți din România și noi că putem oferii produse cu CE si RoHs, făcute pentru peiața din vestul Europei
  • am schimbat în jur de 400 de produse cu altele noi (din cele peste 39.000 vândute) - așa rezolvăm noi garanția, oferind produse noi.
  • trendul din e-commerce este să renunți la stoc, noi credem că este tocmai stocul este cheia succesului nostru. Cu un stoc de produse tot mai important ca și valoare, livrările se fac de multe ori în mai putin de 15 ore. Suntem capabili să procesăm la ora 18 o comandă care se livrează a 2-a zi la ora 10-11 la client.
  • prețul începe să fie un factor de decizie, dar nu cel mai important. Un client caută serviciul, sfaturi. soluții . Noi suntem bucuroși să le oferim sprijinul nostru.

Ce așteptări avem de la noul an 2017 ? 

Am observat că interesul pentru produsele cu iluminat LED a crescut iar clienții care ne caută vin deja cu detalii destul de precise, să spunem că piața este deja mai matură, clienții sunt informați despre produsele cu LED, le cunosc benficiile dar și limitările. O să ne axăm tot mai mult pe soluțiile cu LED profesionoste dar în același timp o să urmărim să avem și un preț competitiv, în raport cu celelalte magazine online de pe nișă.

Sperăm să putem conta cu interesul vostru și la anul. 

Un an nou fericit vă dorim!

Taguri: 2016 2017

Leave a Comment