Cu vă așteptăm de Black Friday 2016?
LEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Pentru info vezi : si

Cu ce vă așteptăm de Black Friday ?

Posted by Nicolae 17/11/2016 0 Comment(s)

oferte black friday 2016 ledia.ro

 

Doar o zi a mai rămas pentru până la ediția 2016 Black Friday și a sosit momentul să dezvăluim câteva din ofertele pe care le pregatim.

Toată echipa Ledia.ro a lucrat mai bine de 3 săptămâni pentru pregătirea acestui eveniment care sperăm să fie unul e succes iar sâmbătă pe 19.11 când oprim oficial reducerile să spunem că am avut o zii bună. clienți fericiți și stoc 0 la oferte.

Am mai scris săptămăna asta pe blog o postare cu 5 sfaturi pentru cumpărături reușite de Black Friday, te invit să citești postarea, nu-i utilă doar pentru site-ul nostru.

În total avem cam 100 de produse diferite la ofertă , cu reduceri între 10 si 60% iar ca și produse pe stoc peste 2000 de bucați din diverse categorii.

Reducerile încep fix la ora 00:01 pe data de 18.11 deci cine se scoală de dimineață cumpără mai ieftin și vede primul toate ofertele.

Dar haideți să vă spun căteva secrete : becuri led de la 6 ron, proiectoare cu led auto de la 39 de ron, lanterna cu led cadou pentru orice comandă mai mare de 299 ron plus livrare gratuită, kit-uri de banda led de la 89 de ron sau banda led de la doar 17 ron rola de 5 metri!

Pe lângă reducerile de pe site toți cei care ne izitează vor avea un discount de 10% cu un cupon de reducere pentru produsele care nu sunt la reducere , dar nu vrem să pleci cu mâna goală de pe magazinul nostru online.

Pe pagina noastră de  Facebook , Ledia.ro  - vom posta ofertele azi la ora 20.00 , urmărește-ne pagina și aflii primul!

Sperăm să fie un Black Friday cu oferte utile și bune pentru tine și să ne vizitezi și după!

 

Leave a Comment