Faci un video și câștigi!
LEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Pentru info vezi : si

Faci un video si castigi!

Posted by Nicolae 09/12/2016 0 Comment(s) Stiri LED,

faci un video si castigi cu ledia.ro

 

Salutare tuturor!

Cred că-i timpul să facem un nou concurs pe ledia.ro. Ultimul concurs a fost un real succes pentru noi, peste 1500 de persoane au participat și au câștigat premii de la noi.

Acum schimbăm un pic jocul și nu mai punem noi premii și valoare pentru premii ci premiul variază pentru fiecare.

Cum este posibil vă întrebați, ce fel de concurs este ăsta ? Ce premii?

Dacă v-am atras atenția este cazul să mă explic și să spun regulile concursului nostru, intitulat :

Faci un video și câștigi!

Cine poate participa :  orice persoană majoră de 16 ani și care este sau a fost client Ledia.ro . nu contează că ai cumpărat de la noi ieri sau acum 2 ani! 

Care este premiul: contravaloarea comenzii făcute pe site-ul nostru, sau mai simplu spus, dacă ai comandat de 50 de ron primești 50  de ron și dacă comanzi de 1000 de ron poți căștiga 1000 de ron.

Ce trebuie să faci ? Un video, așa de simplu.

După ce primești produsele noastre și le pui în funcțiune faci un video în care ne spui părerea ta despre ledia.ro. Video începe așa : Cred că ledia.ro este....

Durata acestui video trebuie să fie de minim 10 secunde, nu trebuie să includă cuvinte obsecene, nuditate și copii minori.

Pentru un video bun folosește telefonul tău sau camera video exact așa cum vezi în imaginea de mai jos.

 

cum să faci un video bun cu telefonul

 

Cum alegem cine câștigă? Aici totul depinde de voi, un video bun are mai multe șanse de căștig. Trebuie să ne emoționați. să faceți diferența, să vedem că sunteți convins de ce spuneți.

Ce facem cu materialul primit? Pe lângă fapul că ne-ar plăcea să primim tot timpul păreri și feedback de la clienții noștri, o parte din materialele pe care le primi mo să fie folosite în scopuri de publicitate. Viitori clienți vor vedea clipuri scurte cu voi pe pagina noastră de facebook , site sau Youtube.

Cum ne trimiți fimarea ? folosim email , WhatsApp și Messenger / Facebook. Toate ajung la noi instant.

 

video concurs ledia.ro

 

3..2..1...START CONCURS!

 

 

Leave a Comment